• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Spara tid

  Vad härligt det är när man känner hur tiden inte räcker till och så löser det sig på typ bästa tänkbara sätt! Så var det igår. Lillasyster var nere i Vetlanda, så vi passade på att ta en ridtur = två hästar ridna på samma tid som jag bara skulle ha hunnit rida en! Asabra! Aleccis låg på (no shit?) och Pärla var den där ridskolehästen som hon gärna blir, höhö. Min syster höll på med något så hon satt utan stigbyglar och utan att hålla i tyglarna (kortade lädren tror jag, i alla fall första gången), och så tyckte jag att vi skulle trava. Det är inget roligt att rida med mig för jag säger nästan aldrig vad jag har tänkt utan tycker jag att vi ska trava så göra jag det och då följer Pärla med, mer eller mindre oavsett vad den där uppe tycker. Men Pärlis är stabil så man sitter i alla fall där man sitter.
   
  Favorithäst


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.