• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Sena turer

  Red ju mina hästar sent igår. Var tillbaka strax innan tio med sista hästen, fortfarande i linne och det var hur skönt som helst ute. MUMS på vädret alltså, haha. Jag är helt förälskad i solen tror jag...
   
  Pärlis gick i byn och sen tog vi skogen på hemvägen. Skogshindren stod uppställda sedan jag och Aleccis hoppade över dem senast. De pinnarna som var kvar var första och sista från det hållet vi kom ifrån. Första är lägre på ca 90 cm, vilket är rätt högt ändå just nu då hon hoppas sällan på grund av hennes ålder. Men jag tänkte att vi kunde ta oss över det ändå, för skojs skull. Jag hoppar ju inte Pärla så ofta så gjorde en miss på avståndet, och vi tog med oss pinnen ner. Min planering var att bara ta första hindret och sen styra upp på vägen igen för att trava av och skritta hem. Men Pärla sikta in sig på nästkommande hinder som dessutom är högre med sina 100 cm, men jag spände bara bågen och så seglade hon över det hur lätt som helst! Annars är hennes språng "tunga" just nu då hon behöver mer kraft för att hoppa lägre språng. Men detta kändes som det brukar, så det var en helt fantastisk känsla att få hoppa ett mer riktigt språng. Pärla var helnöjd efteråt, haha! Den känslan!
   
  Aleccis och jag red ner genom skogen och sen en sväng i byn för att egentligen rida på LP. Det var väl inget toppenpass, men absolut inget sämre heller. Ett sådan där som bara är. Lite bättre ridning hade inte skadat, men hon skötte sig.
   
  Så mycket fluff!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.