• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Samma tugg varje dag

  Jag känner verkligen hur töntig jag är som varje dag hyllar mina hästar till skyarna, haha. Men trots att de enligt många andra mått mätt inte är skrot värda, typ, så är jag enormt tacksam att jag har just dem och även om det finns betydligt "bättre" hästar när man snackar om hoppning och tävling så är jag ändå nöjd med vad jag har. Att jag faktiskt har två hästar, på fyra ben, som tillåter mig att sitta där uppe, dra och sparka, hitta på idéer, fullfölja dem, stoppa in dem i små lådor och transportera dem för att släpa ut dem och utföra min idéer på andra platser osv.
   
  Jag förstår att det är oerhört uttjatat att läsa om dag ut och dag in, men det är så svårt att låta bli när man får så mycket glädje av dem och känner för att berätta om dagen. Eller vad man ska säga. Jag hade själv tröttnat om jag läste det någon annan stans, men just nu ser verkligheten ut såhär. Vi har roligt, hästarna är generellt fina att rida varje dag även om vi har mycket att träna på.
   

  Pärlis vill ha kalv, tänkte jag skriva, hahahah. Men hon vill definitivt inte ha kalv det är en sak som är säker. Men hon vill ha en minifjording, och det vill jag också ha. Om man bara kunde trolla!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.