• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Röd dag

  Två saker har jag planerat idag; S ska ridas och sen ska Felicia äntligen få rida Pärla igen. Var ett tag sedan nu. Aleccis går samtidigt så det blir lite lugnare för hennes del, men det passar bra. Det var de sakerna jag har planerat och som kommer att bli av. Sen har vi tvätten också. Den vill ha lite kvalitetstid. Men jag hatar verkligen allmänna tvättstugor! Man är så begränsad, på många vis. Båda i antal tvättar/gång, pga tiden och även att man låser dagen då man måste "vakta" klockan och kan därför knappt inte göra något annat under tiden. Och dessutom kan man inte tvätta smutsiga schabrak. Hatar allt vad lägenhet heter! Tål det inte...
   
  Länge sen!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.