• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • P&J och tankar kring den

  Jag har anmält Aleccis och mig till Sävsjös P&J på torsdag kväll. Nu är det dags för oss att mörda de där tankarna och bara göra det väldigt, väldigt enkelt. Därför har vi dragit ner på höjden rejält (typ tjugo-trettio centimeter) så nu jävlar ska det väl duga att ta sig över hindren..!
   
  På något vis måste det givetvis sitta hos mig, detta med "hennes" beteende. Det är ju bara på hästen man ser att det inte går som planerat. Vad jag ställer till med syns ju inte. Alltså tankar, stress osv. Det jobbiga är bara att icke hästfolk säger liknanade detta: "men om det är du som gör något, varför gör du så?" - det är ju lite det som är problemet. Givetvis gör jag "något", men jag har inte blivit medveten om vad det är som ger så stora kosekvenser. Många sporter är sjukt mentala, och ridningen är inget undantag.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.