• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • På gång!

  Filmen är på gång. Jag började med den igår, men hann inte göra klart så satt med det nyss och klippte klart. Jag blir så ledsen när jag tittar på skiten, men det är ju så verkligheten ser ut. Jag påstår inte att hon är svår, men hon är fan för svår för mig. Jag reder ju inte ut henne. Rätt som det är så går hon som tåget, men i nästa sekund så finns det inte en möjlighet i världen.
   
  Jag har ju kört nu och är riktigt, riktigt trött. Sedan ringde polisen och väckte mig. Ska dit på tisdag och vittna (heter det ens så?). Hur jag än vrider och vänder på det så hinner jag inte rida idag, och Becka var tvungen att åka tidigare än vi trodde så de får två dagars fritt på rad. Jag måste prioritera annat just nu, men imorgon är vi på'at igen!
   
  På torsdag drar vi på P&J och det känns skönt att gå ner rejält i höjd för då vet jag att vårt tempo automatiskt blir lägre och att jag kan sitta emot och rida bättre. Eller jag hinner helt enkelt med, till skillnad från när hon bestämmer tempot och allt kommer så jävla fort.
   
  Är okunskap något man kan straffa någon för?


  Kommentarer
  Josefina

  Jag tror inte problemet i sug sitter i hoppningen utan mer på backen . Det är så svårt att säga för jag vet ju inte hur hon känns under ryttare. Men det jag ser när jag kollar på filmen är att hon gärna går på dubbla spår istället för att jobba under sig fram till din yttertygel.
  I svängarna får du aldrig henne ärligt runt innerskänkeln utan hon lägger huvudet på sniskan och när hon gör det åker ytterbogen ut. Putte är specialist på just det när vi trimmar på backen.
  Försök jobba henne till yttertygeln och endast försöka vända med ytter och vikt , lite utställd om det blir lättare för på så sätt tvingas hon in med bogen . Och sen är det bara trimma på. , det är ett evighetsjobb de här med hästar. Men det är som sagt jätte svårt när man inte känt på henne själv . Lycka till o kämpa på!! :-)

  Svar: Du är så välkommen att prova henne :)
  vinna.blogg.se

  2014-05-12 @ 22:12:09 | URL: http://jnordlund.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.