• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Mitt i veckan

  Ja, då var jag tillbaka igen. Det har gått typ ett och ett halvt dygn eller något sedan sist men för min del känns det som det var i morse jag skrev sist. Så tiden går verkligen jättejättefort. När jag jobbar så är det inte många "fria" timmar på ett dygn då arbetspasset är mer än halva och sen ska man hinna sova också. Och så klappa på hästarna typ för mer än så hinner man inte med. Packa en påse ensilage och vatten. Men nu när det snart är i slutet av maj så ska jag när som helst sluta fodra extra, då jag tycker de klarar sig på det som växer.
   
  Idag ska jag äntligen upp på hästryggen igen! Tre hästar står på tur; först S sedan Pärlis och sist Aleccis. Det blir sent idag, men det passar mig bra med tanke på min dygnsrytm och den otroliga värmen som är just nu. Då hinner det bli något svalare innan de ska ut och flåsa.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.