• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Lite flytande drömmar och sådär

  Torsdag imorgon och alla andras hästar står på schemat - och mina också. Men vad motivationen blir körd i botten när det regnar! Regnet är väldigt välbehövligt och inget jag önskar bort men att det ska komma i sådana mängder är inte roligt! Värka ner under en veckas tid, det är väl vad vi har att vänta oss har jag för mig?
   
  Förutom det så måste jag kärleka min nya bil lite. Jag har ju använt honom rätt hårt sedan jag köpte honom och nu gnäller han på sina tänddelar. Hade tänkt att göra det idag, men det var så svinigt skitkallt att jag inte ville ut igen när jag väl kom innanför dörren i värmen.
   
  Den 945an är numera avställd (och kass, haha, skitbil!) men tanken är att ha honom som ett mer långsiktigt projekt istället och även göra mer på utsidan, men jag har inte så bråttom med det utan det tar vi när andan faller på. (Har jag nämnt att jag är förbannat lat?) Det var ju inte helt oprovocerat som bakaxel och växellådan gick åt fanders, så jag får leva med att ha honom ståendes i väntan på att jag orkar ta tag i det. Tanken var ju att plocka det från denna 740 jag köpte, men i och med att han fick så enkla tvåor så tar jag och kör med honom permanent istället. Så får vi se om skiten fortfarande är hel när jag är färdig, höhö. Man ska ju använda grejerna!
   
  Om jag inte vore så lat, och inte heller så fattig vad gäller både ekonomiskt (dessa "drömmar" är inte ens uppnåeliga med heltidsjobbslön, knappt ens med dubbel sådan) men framför allt TIDEN (24h/dygn är riktigt snålt!). Men åter till det jag skulle skriva. Om det nu inte vore som det är, så hade jag velat ha
  1. En Pärlabäbis
  Japp, jag vill ha en ung fjording i tävlingsmodell, med hoppgener och ett sto givetvis. Tänk att göra allt själv med en minipärla och alltså fortfarande ha med en fot i fjordvärlden (den snälla delen av den där rätt vidriga världen). Och ja, den här fjorden skulle ha isf grinbågen på halsen för säkerhets skull.
  2. En till storhäst a la läromästare
  observera att dessa skulle vara "också" och inte "istället", plus den tidigare nämnda tillökningen.
  En storhäst som kunde lära mig ett och annat, och detta "ett och annat" kunde jag sedan ta med till min egen snälla, känsliga glada häst som inte alltid håller med mig i vad jag tror att jag ber henne om.
  3. En dragbil av något mer seriösa modell
  Den bil jag har nu går snarare under rubriken "busbil" eller "bruksbil", även om det givetvis är en dragbil också. Så en form av någon v70 eller liknande hade blivit perfa. Och så hade den typ mer eller mindre stått emellan tävlingarna (asbilligt att ha det så, jajamän - inte.)
  4. En driftningbil! JA! Hur kul hade det inte varit att prova sina skills i en riktig driftingbil på en bana (regelbundet så man kunde bli bäst)?! Det hade varit roligt men min gubbe vågar (nog) inte låta mig prova i hans, ähähä... Jag börjar få lite självförtroende på bredden nämligen så det hade varit himla roligt att prova med en bil som inte enhjular och bara krämar ur maximalt 115 hk om man har tur.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.