• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Krysta, krysta, krystaaaa!

  Och så fick jag en liten. Välkomnar honom till La Familia! En Xperia E1 som får bli min nya följeslagare. Kändes bara lite sjukt att gå från affären, med en ny mobil, utan att betala... Typ. Men nöden har ju ingen lag, som det brukar heta. Kändes nämligen som en bättre idé att betala när pengarna trillar in, än att gå och vara näst intill onåbar de kommande veckorna. Så ja, jag får vara väldigt rädd om honom de kommande båda veckorna när han fortfarande är bankens telefon, höhö.
   
  Det var så att jag hade min kära HTC i jackfickan på min regnjacka när jag red båda mina hästar i spöregnet igår och det mådde den dessvärre inte bra av. Den blev rejält fuktskadad (fast inte lika fuktskadad som min systers mobil som tog årets första sommardopp, endast två månader gammal, i toaletten, haha! Fy fan!).
   
  Apsynd bara att den inte fanns hemma i lila, hade varit lite fränare än i svart.
  Men svart är ju helt klart mer praktiskt.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.