• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kortis

  Det har hänt en del sedan sist. Eller ja, hänt och hänt. Det rullar på, kan man väl säga. Dagen efter tävlingen (skriver väl mer om den framöver tror jag) så tog jag och Ida en sväng med Aleccis och Pärla i två timmar. Det var verkligen härligt att komma ut på en längre tur och vädret var perfekt! Dagen efter red jag Pärla och hon var lite "sommarslö" vilket med stor sannolikhet berodde på både tvåtimmarsturen dagen innan samt vädret som var helt galet varmt för att fortfarande vara april! Dagen därefter red vi bortåt Sjunnen och den svängen där hon alltid brukar ha mer bjudning och det hade hon även denna gång. Igår så red vi en sen tur i skogen och byn i den sadeln som är mest dressyranpassad av dem jag har och hon var helt fantastisk att rida! Så Pärla har fortsatt att gå dagligen igen (efter veckovilan hon hade för ett tag sedan). Aleccis har däremot fått några dagars fritt. Ikväll blir det en tur med dem båda där jag och en kompis rider en sväng.
   
  Jag har även besiktigat min nya bil; finbilen, men det gick inte så bra, hahaha. Besiktningsgubbarna (kräk till att vara otrevliga!) satte spansk flagg (körförbud) pga fjädrarna fram... Så dem bytte vi igår till riktigt fina grejer (splitter nya äkta sänkfjädrar) så jag har en ny besiktningstid i eftermiddag där bilen ska in igen för att i alla fall få en brukarmånad. Men det lutar åt att vi fixar resten av anmärkningarna också och så har jag helt enkelt den här bilen så länge/tills vidare eller permanent. Det blev nämligen jättemesiga anmärkningar så det går relativt lätt att fixa honom.
   
  I morgon är det cruising i Vetlanda och det brukar alltid dra jättemycket människor så det ska bli roligt. Hoppas på riktigt bra väder bara så blir det ännu bättre!
   
  Det "största" som är på gång är väl att jag snart får tillökning...
   
  Så, det var väl en kortis av hur det ligger till.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.