• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kan man bli mer trött?

  Sov lite längre idag och begav mig sedan bort till Vinkingamarknaden där min syster inkl. hennes extradotter och min mor är med. Gick mest och fotade men kollade också, såklart. Två fjordingar var på plats. Lång, fluffig man och inte överviktiga. Alltid kul att se fjordar som inte är smällfeta. Även fina oxar var på plats, samt hundra miljoner hundar och någon som har tagit med sin katt(!) haha, som går lös på området (och verkar stanna där?), haha. Annorlunda och kul att se när de tar med hela familjen. En del är väldigt långväga, exempelvis fanns folk från Ungern och Lettland på plats och visade sina hantverk. Jätteinspirerande! Vilken kunskap många sitter på!
   
  Sen tänkte jag gå och förtidsrösta... Men jag hade visst gjort en grov miss på vilka klockslag det var öppet. Suck. Tänkte försöka slippa stressa med det imorgon, men så får det bli då. För rösta, det jävlar ska jag! Precis som jag hoppas att alla andra, som är berättigade till det, också gör det. Heja Sverige!
   
  Hela dagen har varit rätt tuff. Absolut inte fysiskt, men jag är helt utmattad sedan igår. Men det är ingen undanflykt, för tre hästar ska ridas ändå. Först ut är S, sedan får det bli Aleccis och sist ut blir min lilla Pärlis som får en sväng barbacka. Det är alltså taktiskt att ta dem i den ordningen, för då kan jag avsluta med en barbackatur oavsett om det vräker ner och åskar, eller inte det väljer att inte göra det.
   
  För ett tag sedan nämnde jag att jag väntar tillökning och nu börjar det närma sig! Ska bli så himla roligt!
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.