• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • HORSEMARKET.SE

  Jag vet att det inte bara är jag som kan sitta och kolla på annonser av allt möjligt hästrelaterat. Det är ett vanligt tidsfördriv bland oss hästnördar. Timmarna går och tidsuppfattningen försvinner. Det jobbiga är väl snarare när man hittar något av intresse, än när man inte gör det. Ja, jag vet att ni vet vad jag menar.
   
  Jag vill göra er uppmärksamma och tipsa om en relativt nystartad hästannonssida. Den heter Horsemarket.se och min personliga favorit med denna sida är att man kan förhandsgranska bilderna i annonsen redan innan man klickar sig vidare. Bilden kommer upp om man håller muspekaren över annonsbilden - vilket är väldigt "bekvämt" må jag säga.
   
  Horsemarket.se har även en väldigt rolig tävling just nu som alla kan vara med i, det kostar inget och det är inte heller särskilt ansträngande. De har nämligen gömt produkter i annonser och om man blir den som läser annonsen först och därmed hittar produkten så vinner man den helt gratis! En väldigt rolig idé för vem kan ha för mycket hästprylar?
   
  Jag rekommenderar er Horsemarket då jag själv har blivit stammis på sidan, och jag rekommenderar er att bli detsamma. Kom ihåg att kolla regelbundet så kanske du även vinner något. Varför inte spara sidan som en favorit för att bli påmind regelbundet?
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.