• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hands in the air like we don't care

  Körde Pärlis i förmiddags och red därefter Aleccis. "Red på" en av mina bästaste vänner så vi tog en gemensam tur och snackade ikapp lite - välbehövligt! Pärla fick trava en sväng i byn och hon börjar få tillbaka sin normala kondis nu. Hon har ju bra grundkondis då jag har hållt igång henne under alla år jag haft henne, men efter den viloveckan samt mer inslag av vilodagar hon fick för lite sedan så blev hon ju snabbt lite flåsig efter en bit trav. Idag var hon inte alls flåsig (och det har hon inte varit de senaste passen heller, men ändå). Skönt att veta att allt är i sin ordning. Aleccis gick byn och utöver den skrittsvängen det blev så tog vi en kortis på LP. Hon var pigg och låg på i början av turen men på LP var hon fin.
   

  Jag vill bara hoppa, hoppa, hoppa och hoppa! Allt för att bli kvitt allt det helvete som vi tar oss igenom nu. Det är så himla jobbigt när vi är så ojämna. Jag menar, hon är PERFEKT att hoppa när vi hoppar själva, och när vi hoppar fram - men just på tävlingsbanan går det inte alls. Inte över huvud taget, och det är en riktigt jobbigt. Men jag antar att där gäller, precis som vanligt, att träna vidare. Nästa start blir eventuellt i mitten av maj och då blir det knähöjd.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.