• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Gårdagens hoppträning

  Hon var inte riktigt med mig på framridningen. och i början kändes det lite "avvaktande". Sen gick det skitbra, och sen avslutade vi mindre bra. Riktigt skitdåligt faktiskt. Känns som vi precis beställt två uteslutningar på söndag... Jag måste jobba med mina händer, stöda upp henne med skänklarna och inte överge henne (känner att jag gör det på linjer när jag inte vet hur jag ska göra - får vi plats?) men framförallt sluta mesrida. "Hon sticker inte", jag har inte kommit på det själv - men det stämmer faktiskt. Hon sticker inte, så jag behöver inte rida henne som om hon när som helst ska sticka. Annars tyckte Lasse iaf att vi utvecklats sedan sist, så det var ju roligt i alla fall.
   
   


  Kommentarer
  Jenny Therese Hall

  Vilken trevlig häst du ser ut att ha!

  Vill du läsa om utbildningen av min nyinköpta treåring, tävlingar, träningar, åsikter och utrustning? Kika gärna in! www.adorial.blogg.se

  Svar: Tack :) Jag har också en nyinköpt treåring, haha :D
  vinna.blogg.se

  2014-05-29 @ 22:59:37 | URL: http://adorial.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.