• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Framsteg

  Det märks att jag har en hel del annat att göra än att sitta här. Men jag saknar det. Eller det är väl blandat egentligen. Jag har kommit till insikt med en sak; VEM FAN BRYR SIG, hahaha. Jag har mitt lilla ordbajseriskafferi innanför denna inloggning, bara för min egen skull. Lite avreaktionsskrik emellanåt blandat med riddagbok och tävlingskalender ihop med resultatsparande. Det är väl just det. Resultatsparande, som jag själv tycker är så viktigt. Jag vill kunna gå tillbaka och läsa, minnas, fundera osv. Det är väl min största anledning till att denna blogg rullar öht. Men innan jag spårar vidare ska jag ta mig till ämnet.
   
  Framsteg, oh, älskade framsteg!
   
  Efter ett svettigt tvåtimmarspass där jag höll på att ta död på mitt fjordhjärta (gammal ranglåg tant + ledarhäst som har jävligt bråttom + mer än 20 varma grader + två timmars ridning = väldigt, väldigt trött gammal häst). Aleccis tog en promenad på mina nerver vid en grind också. Efter hundrafemtioelfte grindjäveln som vi skulle passera orkade jag inte hoppa av hästen igen, så då tänkte jag göra allt det från ryggen. Och att det gick! Trots att hästen har bråttom emellanåt så begrep hon (när jag sa att jag menade allvar, gör ju sällan det annars *okonsekvent ryttare*) att hon skulle stå still HELA TIDEN medan jag fipplade med snöret och inte flytta sig fort för att grinden följde med i vår rörelse (fast vi fick ta flytten i omgångar, men ändå). STOLT ÖVER GLADA BRUNIS! Working Equitation nästa, kanske? Hon eldade på jävlar mest hela tiden och försökte springa ifrån mig, men i början var hon lugn. Hon plaskade glatt genom vattnet iaf, men hon vägrade dricka för hon var kissnödig. Har väl inte så mycket mer att säga än så. Ett ganska skitdåligt pass, men skönt var det i solen! Pärla och Ida gjorde vad de kunde för att hänga med, haha. Stackarna.
   
  Efter att ha laddat upp med en söt, kall Caramell-Frappés (hur uttalas Frappés?! Jag säger "Frappes/[Frappäs]" och det känns väldigt fel) som är mitt nya beroende så styrde jag och finabilen söderut för ett pass med L. Denna häst tog ett maratonsteg idag! Åh, fin häst! Så bra humör man blir på när det går så fantastiskt bra. Härligt! Nu är vi allihop tankade och klara. Fortsättning följer...
   
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.