• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Finbilen

  Drog med finbilen till P&Jn i Sävsjö i torsdags. Det gick finfint, såklart. En enda liten nackdel finns det, och det är de breda framdäcken. Det är 205:or fram, vilket gör att det spårar något förbannat. Bilen går som en åljävel på vägen emellanåt. Det är lite sådär med transport bakom när bilen drar i sidled, typ. Men redan på hemvägen så hade jag "vant" mig vid det och störde mig inte så mycket längre utan jag motade redan innan han vandrade. Tänkte först slänga på pentisarna fram istället men då dessa är 16" och pentisarna är 15" så är det roligare (och något högre markfrigång, inte för att det är det viktiga) med de som redan sitter på. Det tråkiga är att det är slicks, så det är hög tid att beställa nya och kränga på. I och med att det gick bra ändå att dra med dem, så lutar det åt att jag faktiskt behåller gubbens burnfälgar.
   
  Att åka kungligt! :D
   
  Jag är så glad i den där bilen. Trots att det är en sedan. Jag hjärtar definitivt inte sedaner i vanliga fall, men det går himla bra faktiskt. I och med att jag ändå har fullt i bagagen i kombin och därför kör hästgrejerna i baksätet så blir det ingen nämnvärd skillnad mot hur det blir nu. Skillnaden är väl snarare när jag vill köra iväg mina wannabee "hindermaterial", för då blir det problem! Syftar framförallt på tremeters pinnarna som precis går in (ligger mer eller mindre ruta emot ruta). Men det ska väl gå att få in dem med (troligtvis på bredden, genom rutan/rutorna, höhö).
   
  Tänkte bara säga det. Att finbilen duger. Just nu så går det inte ens att prata i honom, haha. Vi fick lösa en grej på ett eh, mindre bra sätt (han var täppt) så nu dörnar har ännu värre. Vackert! Idag var en lägga-pengar-på-bilen-dag så han fick lite nya fina vindrutetorkare, påfyllning av olja, och fördelarlock. Biltema har gjort det igen! "Förbättrat" en produkt så skiten inte ens passar längre. Kul... Fick köra med gamla rotorn. På inköpslistan står tändstift för han misständer så in i helvete så fort man svänger vänster (rondeller...). Och varje gång man rullar in i gubbens garage så är det omöjligt att ta ett varv och leta efter sprayflaskor med innehåll och fylla på skönheten med lite ny vacker färg. Idag fick han en "Patrik" på sig. Asnöjd. (Med viss modifikation, om det ens heter så. Jag och svåra ord liksom.) Men jag känner mig definitvit ännu coolare än vanligt, hahahaha.
   
   
  Jag har beställt en skitkul grej förresten! Hoppas den dyker upp illa kvickt för då, DÅ är fan bilen fullbordad! Coolare än så kan det liksom inte bli. *JÄTTEMOGEN*
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.