• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • En ganska vanlig dag

  Aleccis och jag började med byn, gjorde några helt-om-vädningar på vägen. Jävlar vad kvick hon är ibland. Hade jag provat barbacka så hade jag kanat av pga centrifugalkraften, haha! Fortsatte i skogen och tog linjen några gånger bara för att ha känt på det också inför imorgon. Hon är så himla fin den där glada bruna hästen. Jag är så glad att jag köpte henne!
   
  Pärla näst ut. Ingen barbackatur, och inget regnoväder! Men jag var inte sugen på att rida så det fick bli en tur med rockarden istället. Hon var lite långsammare än vanligt i början, men med lite galopp (jag brukar aldrig galoppera när jag kör, men gjorde det några gånger idag. Glad Pärl!) så piggnade hon till. Sen körde vi off road på hemvägen, hahaha, vad jag skrattade! Hon är så härlig och så fick hon trava på en stig med rötter så jag flög runt som fan där bak, och vad ont det gjorde att landa skithårt på den ofjädrade träsitsen varje gång. Vi hade himla roligt, faktiskt. Annars tycker jag körningen är mest en typ av "undanflykt" där jag kan motionera hästen när jag egentligen inte orkar anstränga mig. Inte särskilt rättvist direkt, men väldigt effektivt! Framförallt när man är riktigt, riktigt sjuk. Men nu vet jag i alla fall att det fungerar att de en av skogsrundorna också med rockan. Det gillar vi!
   
  Först ut var S, och ja, jag har sagt att blir den hästen någon gång till salu... Men nejdå, dock har jag blivit erbjuden att få hopptävla framöver och det säger jag inte nej till. Mmmm!
   
  Jo, förresten. Aleccis bakskor satt inte som de borde, så jag gjorde om den ena samt bytte ett par sömmar i den andra så nu sitter de över morgondagens P&J i alla fall. Skönt! Men det var betydligt mindre skönt att hålla fast hoven mellan mina sönderbrända ben. AJ som fan vad det brände!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.