• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Dog inte ens

  Bra där! Fick mina sprutor i knät idag. Det gick faktiskt bra. På riktigt. Läkaren gav ett lättsamt men kompetent intryck och det kändes så himla bra. Ingen nervositet från min sida mer än panikartat "whatthefuckareyoudoinginmybody"-som jag alltid får när någon ska göra något i min kropp. Typ piercingar och dylikt. Hatar den psykiska delen med allt sådant. Så jag är tacksam att det gick så bra och jag var glad när jag åkte dit, och glad när jag åkte hem. Så jävla skönt! Dessutom får jag röra mig som vanligt och göra allt jag brukar göra; smärtan sätter stopp om det är så att det skulle finnas någon smärta. Så det är bara att köra på!
   
  Jag läste en så himla bra sak alldeles nyss på instagram och tänkte dela med mig av den;


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.