• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det kliar

  Jag var på kurs idag. Och där satt jag, och det kliade, kliade och kliade. För vem brände sig inte på NHS och vems skinn vill nu ömsa sig så det brända blir vitt igen? RÄTT, hejhej. Och det kliar något makalöst! Överallt. Så jag kliade, kliade och kliade. Men inte hjälper det...
   
  Ingen av mina hästar har gått idag, och Aleccis hade redan en släng av understimulans. Vallade Pärla brutalt och avslutade med spark mot hennes stackars mage. Det gick bra, för Pärla är hård som sten, och hon tar skit. Stackars. Men är ganska säker på att Aleccis faktiskt inte träffade, men det var lite för nära för att vara bra. Sprang upp till dem för att Pärla var så söt där hon stod och då gnäggade Aleccis. Hon utstrålade bus så jag smackade lite för att provocera igång henne när jag filmade lite. Hähäh, typical hästfolk (iaf vi med billiga mindre skitdyra hästar, öhööhöhöhöööö *sånt får man inte skämta om*).
   
  Försökte starta Pärla med, men hon var mer sugen på kramar. Jag verkligen ÄLSKAR (japp, med versaler, så jag menar allvar) den hästen och de kramarna man kan ta för sig av. Bara ta tag i dennes stora, kärleksfulla huvud och hålla kvar det nästan så länge man vill. Huvud mot huvud. Usch, tårarna trycker på bakom ögonlocken bara jag tänker på henne. På oss. Du och jag Pärlis. To eternity.
   
  Men även om jag inte åkt på någon häst idag så har jag blivit motionerad av L som fortsätter på samma bana som sist. Så grymt duktig!<3
   
  Lipenvarning att kolla på dessa bilder. Är så jävla rädd att hon ska falla ihop och dö (och lämna mig) när som helst, trots att hon är fräsch och hålls igång. Mina tjocka, gamla svankiga men fantastiska älskade Pärlahäst.
   
   
   
  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.