• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Det är nu det svider

  Gubbarna skulle till Mantorp på bankörning idag, jag också egentligen. Tills jag kom på den finfina idén att fortsätta några mil till och istället gå på Norrköping Horse Show. Himla bra idé faktiskt! Varmt och skönt. Jag råkade även köpa lite nya prylar. Sånt kan man ju aldrig få för mycket av! Och har såklart bränt mig rejält i solen. Det kommer bli svårt att sova i natt...
   
  Nu har jag go huvudvärk efter nästan 50 mil i finbilen utan avgasrör. Haha, är så sjukt trött att jag inte ens orkar skriva mer. Solen tar även den ut sin rätt. Vilken energi det tar att vara i strålande solsken. Märks att man inte är van. Men det kommer väl.
   
  Nu ser jag mest bara fram emot P&Jn på söndag.
   
   
  Passade även på att fortsätta träna på att fota hästar i rörelse. Börjar mer och mer gå vidare från i alla fall det helautomatiska läget (vilket verkligen är på tiden).


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.