• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Cruisingkväll

  Vi; jag och Annika tillsammans med båda mina hästar, tog en kort, lugn sväng runt byn sent igår. Det är charmigt på något vis att rida när det är sent. Luften är så annorlunda. Sen att man får släpa fram reflexerna igen är väl mindre kul men när det är frivilligt så är det fortfarande bättre än på vinterhalvåret när det tillhör standardutrustningen.
   
  Idag har vi besiktigat min systers killes bil (som för övrigt gick igenom med blanka papper - gött!), och efter hästmotion står det cruising på schemat. Att det blir lilla finbilen ikväll! Men eftersom han inte är amerikansk så får vi inte vara med från början, haha. De öppnar upp stan för "allmänheten" efter två eller tre timmar och det är inte förrän då det kvällen börjar bli rolig. Men det är så härligt (och vilket vårtecken!) att se alla vackra jänkare.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.