• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Booyah?

  Direkt efter NIHS drog jag snabbt som attan (inte tillräckligt, såklart) ut till mina fina fyrbenta för att motionera den enda jag hann för dagen; Bruna Gladis (kärt barn, haha). Tog några språng, igen, då det inte kändes bra efter träningen, och nu är taktiken inför söndag spikad! Galopperade ganska mycket och kände efter, letade känsla, letade galopp, kände efter igen osv. Fock till en sådan jävla perfekt galopp en gång. En gång, ja haha. Känns omöjligt att få till ett bra hoppekipage av oss båda ;)
  Nu är uret sovdags för hundra år sedan då jag snart börjar jobba. Lycka! Fick även mina jobbarkläder innan förra passen så nu känner jag mig extra snygg (typ hahaha) och är en i gänget på riktigt. Wiie, älska jobbet!

  Äckelappen och kokosnötmobilen (hatar min nya vidriga värdelösa mobil som inte vill fungera... morr!) förstår inte det där fantastiska med samarbeten så det blir obildat (höhö) inlägg.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.