• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Beach 2014

  För ett tag sedan så vägde jag hästarna och det har jag gjort regelbundet. Än så länge så har kilona mer eller mindre rasat från dem - vilket är helt enligt planen. Båda har blivit oerhört feta(re) nu över vintern och därför känns det väldigt lägligt att försöka få dem att tappa några kilo. Skillnaden är bara att de inte har fri tillgång längre utan de stödfodras "för hand" (via Ikeapåsar) då det inte växer tillräckligt mycket gräs än. Men det har som sagt gett resultat! (Även om det inte syns för ögat ännu. Fast det märks när man ska dra sadelgjorden.) Mat behöver dem som bekant för att hålla värmen vintertid, och nu är det inte svinkallt längre och därför behöver de inte alls samma mängd längre. Och om man jämför med att alltid äta lite för mycket så går det ganska snabbt att gå ner de första kilona när intaget minskar.
   
  Än så länge så har de minskat med:
  Pärla omkring 30 kg och Aleccis omkring 50 kg
   
   
   
  Finns det förresten någon magisk hemlighet om hur man kan bibehålla
  kvalitén på bilderna även när man lagt upp dem på blogg.se?


  Kommentarer
  Emma

  Hur väger du dom?
  Förminska bilderna innan du laddar upp dom :)

  Svar: Måttband, sånt där speciellt vikt-måttband. Så det är ju inte jätteexakt, men ett hum får man ju :)
  vinna.blogg.se

  2014-05-14 @ 23:36:41 | URL: http://xoffbeat.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.