• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Äntligen!

  Ikväll så ska jag äntligen få köra lastbil igen! Haha, det är verkligen efterlängtat då det var på tok för länge sedan nu. Jag känner mig som ett barn på julafton. :)
   
  Frågan är bara hur jag ska hinna allt det jag har planerat att göra innan? Även om jag försöker vara effektiv så tar det tid att göra stallsysslorna och att rida, det tar tid att planera vad jag ska handla och att handla, äta osv. Så redan nu känner jag en liten skvätt stress. Men bara jag kommer igång så ska allt nog hinnas med.
   
  Vädret verkar vara lite stadigare idag, och jag hoppas det håller sig så då jag inte känner för ytterligare en dag i rusk. Man blir ganska omotiverad då. Att åka en sväng på hästarna i sann barbackaanda är varken krävande eller behöver motivation, men det känns inte jättevärt när man inte får ut så mycket av de blöta timmarna. Förvisso fick jag ut en del av min och Aleccis senaste barbackatur då jag kände att jag - utan att jag tänkt på det tidigare - släpper skänklarna när vi skrittar. Tro fasen då att skänklarna betyder gas när jag bara använder dem i trav och galopp! Suck, på mig själv alltså. Dessutom så hittade jag rytmen bättre efter ett tag och det är ju alltid något man (jag) kan förbättra. Tycker jag är dålig på sådant "finkänsligt". Men ändå. Nu skiner solen och jag ska dra igång min fredag (som för mig är en måndag).
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.