• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Abstinens

  Jag har världens abstinens. På fredag kommer jag äntligen få köra lastbilen igen och då är det dags för de sista rundorna - så sedan är jag fullfjädrad sommarvikarie/extraschaufför! Skitbra ju! Men det var hundra år sedan jag fick köra sist så jag klättrar nästan på väggarna. Det är verkligen så himla roligt och jag älskar varje sekund i den där lastbilen. Sjukt svårt för någon oinsatt att förstå säkert, men wow det är verkligen "hemma".
   
  I april förra året började jag med CE-utbildningen och det är det bästa valet jag gjort hittills. Fy fan vad glad jag är att jag tog det steget och följde den drömmen. Då kändes det annorlunda och på ett vis ganska långsökt. Men det tog inte många dagar innan jag kände hur helrätt det var!
   
  Står ni i valet och kvalet mellan att göra något eller att inte göra det. Ta steget! Varje val och varje steg kan i slutändan leda till toppen av det där berget som blivit av diverse drömmar i livet. Varje litet val man gör, varje dag. Det är så sjukt egentligen, hur otroligt mycket val man gör varje dag. Vissa små, andra stora.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.