• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Vila i frid, Shadow

  Ibland står man som människa och vill göra rätt, rätta till andras misstag och göra allt man kan för att ge alla djur i ens närhet det allra, allra bästa. Men ibland är det svårt. Mänskligheten består av hemska varelser som tror sig fritt förfoga över andra varelser och deras mående utan konsekvenser. Det är de oseriösa hästhandlarna jag syftar på. Idag tändes en ny stjärna på himlen. En fantastisk kille har idag tagit sitt sista andetag. Han fick det bra, till slut. Men på den långa resan fanns det många återvändsgränder och fallgropar. Hästhandlare som ska tjäna pengar på djur som inte är hela och friska. Detta var en spelpjäs i deras fiske på inkomster.
   
  Han fick sin familj, sin hästkompis och massa kärlek. Till slut fick han äntligen det. Han fick precis det han egentligen förtjänade från sitt första andetag. Ibland tar det lång tid innan karman hinner ifatt. Den här hästen förtjänade verkligen allt gott.
   
  Shadow, även kallad Lillen, vandrade idag vidare till de evigt gröna ängarna.
  Må nu vila i frid, lille vän.  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.