• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tummen den sitter

  Nu har jag suttit i en och en halv timme och demonstrativt gjort precis allt annat än det jag ska göra. Fan, jag har så mycket skittråkigt jobb att göra på datorn nu men ändå blir det aldrig av. Jag hade ju liksom kunnat vara klar nu om jag bara hade tagit tag i det direkt, skärpning!

  Någon som vet någon spruta eller tablett eller annat man kan ta så man får lite självdisciplin? Skulle behöva lite sådant just nu känner jag, haha. Men inte hjälper det att klaga (jag skrev det bara för att skjuta upp det lite till).

  Men nu har jag bestämt mig, dags att göra nytta! Skriver om hästarna och hoppningen när jag är klar sen.
   
  Längtar till lördag!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.