• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Traditionsenlig mello-tid

  Jag kände bara för att dela med mig av dessa låtar som gick på andra chansen på mellon ikväll. RIKTIGT bra. Synd bara att Paparizou piskade Outtrigger... Men det kvittar ju, huvudsaken är ju att man fick höra lite bra musik i det där programmet. Och kul att Linus plockade Stenmarck, den rösten den killen har är underbar!
   
  Vissa är ute och super och beter sig som skit, andra är på GHS - men här sitter jag, typ pensionärsvarning, och kollar på Melodifestivalen, haha. (Och gubbarna spelar pangpang-spel(?) eller vad det nu är...) Men är det tradition så är det!
   
   
   


  Kommentarer
  Alice

  Gillar Linus men outtrigger är bara creepy, förstår fortfarande inte deras låt eller framträdande...

  2014-03-02 @ 20:30:27 | URL: http://skimmelfuxenalice.horseworld.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.