• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Tankardag, inkl. färska bilder

  Efter en lång sovmorgon med tillhörande sen frukost bar det ut till hästarna några timmar. Dessa fantastiska varelser. De bara är, och ändå fyller de energitanken. Jag pysslade med dem lite, gjorde lite olika roliga saker från marken (blev lite sugen på att bland annat prova det där med att snurra runt sen jag började kolla ifatt ponnyakuten), och så fick de beta lite där det har börjat bli grönt. Det riktigt luktade grönt gräs när de gick där och plockade. Sedan tog de en sväng på egen hand och då smackade jag igång dem för att få lite bilder. Därefter traskade vi tillbaka igen. Det tog några timmar allt som allt och det var så fantastiskt att bara åka ut och vara lite. Umgås med dem. Låta tiden gå. Åh, sådant som jag nästan aldrig gör annars. Och dessutom uppskatta det. UNDERBART!
   
  Det allra första som "hände" var att när jag gick för att hämta hästarna så stod dem precis vid Aleccis senaste tappsko (som jag aldrig hittade). Så det var himla bra att få med den till stallet. Som synes var det inte bara jag som "hittade" den, utan det gjorde även Pärla, haha. Sötnöt.
   
  Jag gör en satsning för att få Aleccis envisa halvstubb (dvs första biten är stubb och sista ligger ner) att helt ligga ner. Hon fick några asfula halvdana flätor, vars position blev sådär. Hon ser lite skeptisk ut gällande huruvida hon anser sig passa i dem eller inte, höhö.
   
  Det hon kom fram till var: "en skönhet klär i allt". (Ehm...)
   
  Pärla visade på GP-rörelsen rollkür - inte illa!
   
  Aleccis ville inte vara sämre! (Fast hon luftade helt klart för mycket för att få en tiopoängare.)
   
  Här har vi den askoola publiken som valde första parkett när hästarna tog sitt ärovarv. Lägg särskilt märke till nummer fyran, från vänster. Underbar inställning; hon ska minsann också kolla över, och inte mellan som ett, två och tre. En av kvigorna i den här flocken (som inte är med på bilden) är helskön! Hon är väldigt "lätt" så att säga, och bjuder ofta på uppvisning när vi skrittar av bredvid hagen.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.