• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Så jävla ledsen, arg och trött

  Planerna idag var att tömköra L, åka till Växjö på roadtrip och sedan rida mina... Men det sa inte mitt huvud. (Åh vad jag hatar mig själv, min kropp men mest mitt huvud just nu!)

  Jag vaknade med ett rejält bakslag och efter att inte kunna se klart, inte kunna stå/gå för att det snurrade så förbannat och kräkas ett par gånger så var det bara att ge upp. Ringde runt lite, och fick höra att det var jätteallvarligt så de skickade en ambulans. Men då började det kännas bättre så efter att ha tagit olika prover osv, så skulle jag stanna kvar hemma och bara ta det lugnt. Vila. Alltså finns det något värre?!
   
  Detta har varit en hemsk, hemsk dag. Jag var ju återställd igår! Men det fick jag inte vara länge, nej nej. Spräng skiten där inne och dö psykiskt några gånger istället. För det är ju så jävla roligt att ligga hemma och glo och kolla fb, instagram och bloggar om och om och om igen för på TVn spyr de reklam och skit om vartannat och jagorakrinte. Klarar inte av att ta det lugnt, ligga still, vila, vänta, glo - det är plågeri!
   
  Dagens bästa var helt klart klockan 19.20 och en stund framåt när det blev en kort visit hos mina älskade djur. Lite vatten, några godisbitar och laga Aleccis täcke. (Hon är bäst i världen på att förstöra knäppen...) Men det gav mig energi. Det kändes tusen gånger bättre efteråt. Effekten de har på en alltså, wow.
   
  Det jobbiga är att jag bara ser hur dagarna går och hur mycket jag går miste om. Bläääää!

  Och en till sak då som stör mig. Gissa vad jag skulle göra 03-> måndag morgon. Ja, jag har ju liksom ett jobb på g. Tror fan jag missar det en gång till! Blir så ledsen alltså... Hur många chanser kan jag få innan de ger upp. Det "känns" ju som om jag ger ett jävligt ointresserat intryck alltså. Mår riktigt dåligt över det också. För egentligen vill jag inget hellre än komma i kontakt med körandet igen. Men så ser min idiothjärna till att det säkert går åt helvete.
   
   
  Nu har jag gnällt färdigt för idag, tror jag.
   
  Något som däremot är himla roligt mitt i allt mitt personliga elände är faktiskt att få följa klubbkamrater som har varit och tävlat idag. Snacka om grymma tjejer som först och främst levererade en seger i första div II-tävlingen i ponnydressyr med individuell både seger och plac, i både förklass som lagklass - inte illa pinkat alltså! - och som om inte det vore nog så red storhästhoppryttarna in en andraplats i första div I-tävlingen. Tur det finns internet, haha, så man har något att göra om dagarna.
   

  Bjuder på en sommarbild på Pärlis, som har intagit samma pose som jag har tagit patent på idag.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.