• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • RIP OPALINE

  Jag vill tilldela ett litet enkelt inlägg till en ponny jag har haft en konstig relation med. Ägaren och jag har skrivit en del och våra hästar har varit som identiska. Tjejen har jobbat och slitit med sin ponny i ur och skur, och jag har hela tiden stöttat henne så gott jag har kunnat. Vi har beskrivit hur våra hästar är, funderat och frågat varandra, och vi märkte alltså väldigt snart att de var jättelika både i sättet och att rida. Vi har även försökt komma med tips om något har fungerat för den ena osv. Det var som att jag kände den här ponnyn, trots att jag aldrig träffade henne fysiskt.
   
  Fina, vackra Opaline - en av mina favoritponnysar i internetvärlden. Hon gick nyligen bort och det kom som en blixt från klarblå himmel. Alva var inte hemma, och kunde inte säga farväl och tacka sin ponny. Jag lider så otroligt mycket med henne, och jag önskar verkligen att hela den här mardrömmen aldrig inträffade.
   
  Så jag vill bara ha det sagt. Jag tänker på dig, Alva och jag önskar av hela mitt hjärta att Opaline får vila i frid. <3 Det blev hennes tur alldeles för tidigt.
   
   
   


  Kommentarer
  Alva

  Åh herregud, tårarna forsar.. Vet inte hur jag ska tacka dig nog, både för inlägget och för att du alltid har hjälpt mig och stöttat mig. Utan dig hade jag faktiskt gett upp med Opaline men jag kommer väl ihåg dina peppande kommentarer ibland; tack för att du trodde på oss när ingen annan gjorde det. Har visat dina kommentar mer än en gång för mormor och hon tyckte du verkade så himla go och kunnig, och det håller jag med om.

  Men jag tycker det är väldigt tryggt ändå trots mitt i allt det här kaoset att du har aleccis, det är som lilla Opaline i storhäst format och det känns bra att en del av Opaline fortfarande finns kvar på jorden, och hos en väldigt bra ägare dessutom.

  Du har alltid vart en av anledningarna till att jag bloggat, har blivit så himla inspirerad av dig och tycker det är jättekul att du följt mg och Opaline så länge trots att jag försvunnit lite då och då.

  Opaline tackar nog dig också kan jag tänka mig eftersom jag fick henne finare med hjälp av dig och för att du inspirerat mig så mycket.

  Tack så himla mycket, jag är helt tom på ord så just nu har jag bara skrivit allt som kom upp i mitt huvud. Jag är evigt tacksam <3

  2014-03-03 @ 23:11:03 | URL: http://nattstad.se/alvawallberg


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.