• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Ridtur med syster och gå på kalas

  Det är vad som står på dagens to-do-list. Inte fy sket med sådan planering inte! Och genast kom jag på att det blir hela fem olika ryttare som ridit Pärla den här veckan, haha! Hur sjukt? Och hur sällan inträffar inte det?! Alla har fått rida en dag var (då skulle bara lilla Felicia ha ridit också så hade alla tänkbara ryttare turats om på en och samma vecka. Pärla är inte direkt någon enmanshäst med andra ord.)
   
  Ja, alltså min syster är hemma i helgen och hon kände för att ta en sväng så det ska vi roa oss med. Vi har alltid asmycket att snacka om. Lillasystern är den av mina syskon som nog är allra närmast mig. Vi pratar om allt, men det är också vi som har bråkat allra, allra mest genom åren. Det är väl lite på gott och ont detta med att vara väldigt täta.
   
  Sedan bär det av till storasyster för kalas. Det tragiska med att gå på kalas är att man blir medveten om åldern. Vi har blivit så gamla! Jag har ärligt talat lite rätt mycket panik över det. Jag blir 23 i år. Lika gammal som när min mor fick den första av oss bara för att ta ett exempel.
   
   
  Gulle-Pärl. Finns ingen som den hästen, aldrig never ever kan någon eller något ta hennes plats.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.