• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • P&J om en och en halv vecka

  Jag ljög visst i gårdagens tävlingsinlägg, för igår kväll fick jag veta att Sävsjö anordnar en pay & jump redan nästa helg, på lördag närmare bestämt. Så roligt! Jag ska försöka åka dit med Aleccis har jag tänkt. Den gånger gå inomhus, och även om jag hade tänkt att hon inte skulle gå mer starter inomhus så tycker jag att hon känns så pass bra nu att vi ändå ger det ett försök. Vi går ju miste om mycket om vi inte kan hoppa banor inomhus, så vi får helt enkelt ta och lära oss. Och för att vi ska kunna lära oss måste vi utsätta oss för det och träna på det. Men det blir roligt att komma ut igen och jag ser fram emot att träffa tjejerna där borta!
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.