• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Paso Fino

  Tänk vad många varianter av ridning det finns, och även andra gångarter hästarna har (vet inte om de finns naturligt eller om människan varit där och varit grym för att tvinga djuren till diverse rörelser). Idag fick jag för första gången se detta; Paso Fino. Tydligen så skär de av en muskel undertill i svansen(?) som gör att svansarna får den, i detta sammanhang, önskvärda J:formen..Jag tycker väl personligen inte att det ser jättebra ut för hästarnas del, men vad vet jag... Tyvärr så var den "bästa" filmen från facebook, så jag fick dela med mig av youtube-filmer istället.
   
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.