• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Motivationsljud

  Bra skit.
   
   
  Och detta är ännu bättre. Så jävla bra skit alltså. Fy fan.
   
   
  Förutom att lyssna på musik jag spelade alltid förut, så tänkt jag försöka mig på att smörja litegrann idag. Terapiarbete, kan man kalla det. Där snackar vi också tråkigt, men det måste göras och varför inte passa på att göra det när jag ändå inte får rida. (HATARMITTLIVJUSTNU.)
   
  Jag tycker faktiskt att män generellt sjunger bättre än kvinnor/tjejer, men då är det rejält tryck i rösten som gäller. Inga klena små pojkröster. Vissa tjejer har sjukt bra röster också, men grymma basröster slår dem med hästlängder. T ex Rihanna är ju grym!


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.