• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Mat

  Mina hästar får nästan ingen mat, eller jo, de får mat, men de får skitlite mat utöver hösilaget (fri tillgång) och de rids, rids och rids - men ändå är båda smällfeta! Vi snackar alltså ett par dl, några fler till Aleccis, och det är allt på hela dagen som de får på ett mål i samband med motionen. Det är väldigt lite, men inte för lite snarare för mycket ändå. Och för mycket grovfoder uppenbarligen, annars vore de inte smällfeta, hö-hö. (Humor.)
   
  Hon har fått en jäkla mage, och när till och med Aleccis har fått det så är det illa! Hon är förvisso inte svårfödd, men hon borde inte se ut som en tunna. Bilden är medvetet inte tagen ifrån den allra tjockaste "vinkeln", för då skäms jag över henne (= hur jag skött henne), haha. Den ska, och den kommer, försvinna så småningom så jag bryr mig egentligen inte så mycket, men det är tråkigt att hon har fått så ful "form" nu när tävlingarna snart drar igång. Tänk så river vi med magen, typ.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.