• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Låång dag

  Det är nästan så jag imponerade på mig själv när jag lyckades stå 05.58 utanför och vänta på Jennie som kom två minuter senare. Efter en tankning var vi på väg ner mot Kalmar! Inte nog med det så lyckades jag även hålla mig från att gasa och så låg vi och bara fesåkte som de flesta andra och rullade på i 90. Tiden hade vi ju på vår sida, och dessutom massor att prata om! Väl i Kalmar intog vi frukost och sedan var det dags för Jennies intervju och gissa vad jag gjorde! Jag la mig i baksätet och sov i två timmar. Inte helt fel, trots lite smålivad parkering och dagsljus, samt kallt blev det om fötterna. Men det gick ju riktigt bra.
   
  Vidare till Biltema, och sen en paj på Max. Alltså, vi är ju inte de mest mogna  varelserna som har vandrat i några skor, så vi tänkte vi skulle sjunga vår beställning, typ. Det gick inte så bra utan vi skrattade mest och hon som skulle ta emot beställningen hörde/fattade inte. Men det var askul! Vi har länge velat göra något sånt, så varför inte i Max-luckan? (Filmade såklart vårt hittepå, haha.) Pajen var god i alla fall.
   
  Sedan drog vi över till ÖLAND! Gick på stan i Borgholm och såg världens finaste, mysigaste affär! Aldrig varit inne i något liknande - man ville ju inte gå därifrån! Underbara ställe! Men köpte aldrig något då jag inte hittade något, vilket var lite synd. Fick ändå med mig lite andra grejer från andra affärer som vi också gick i. Det var lite mer liv just i Borgholm än vad jag trodde (snacka om lågsäsong just nu), men resten av Öland var ganska dött. På hemvägen tog vi en snokarunda för att kolla in ett ställe som är till salu, och vad fint det är alltså! Massa små mysiga minigårdar precis efter varandra och ja, helt fantastisk natur. Dessutom var vädret med oss och det gjorde det inte direkt sämre.
   
  Tillbaka på fastlandet och återigen på Max. Middag denna gång. Efter diverse snack så kommer ett sådant där påstående/fråga som, eh, ja det kommer ut fel kan man säga. Jennie: "Jag gillar egentligen inte JRT". Jag: "Va, inte ens andras?" HAHAHAHAAH. Sen gick ju det att vinkla till det mesta, men roligast var barn. Tänk om man sa så om barn HAHA! "Jag gillar egentligen inte barn" "Va, inte ens andras?" HAHAHAHA! Ja, det kom ut lite fel, kan man säga, haha. Det var nog dagens faktiskt, bland hundra andra liknande dialoger.
   
  Sedan raggade vi fatt på Hööks och kom då till ett köpcenter som var... annorlunda. Man kunde inte gå igenom det som man "brukar" utan man fick gå runt och snart hade jag inte en susning i vilket väderstreck jag parkerat bilen..? Haha, sämst lokalsinne, jajamän!
   
  Inne på Hööks sedan så fick jag med mig en kasse hem, innehållandes en pryl som gick lös på hela 7 kronor! Inte illa pinkat! Egentligen skulle den ha kostat 37 (vilket inte det heller hade varit något att lipa över), men så hade jag ett rabattkort så ja, sju riksdaler som sagt.
   

   
  Det var så att jag kollade lite halvhjärtat på sadelgjordar så jag behöver en ny 110-gjord. Den förra gav upp för lite sedan efter väl skött tjänst under några år. Men jag tycker att det de har är antingen ren skit eller också svindyrt som jag tycker om alla hästprylar (och kläder, och inredning och... allt). Så jag traskade vidare. Sedan fann jag minn uppenbarelse; Halva reapriset hyllan! Där hängde det sadelgjordar men i fel storlekt. Men sen såg jag den, en ljusrosa, tyggjord i 110. Jag må hata rosa, och tyggjordar, men för den summan så skiter jag blankt i det och numera går det alltså att använda de sadlar som behöver 110-gjord. Bästa köpet idag, måste jag säga! (Även om den inte är provad än. Måtte den passa! Är ju ingen resår alls, vilket inte är illa, men frågan är om den räcker runt de tjocka magarna. Det löser sig!)
   
   
  Sedan var vi ganska nöjda och klockan hade passerat 17 så vi styrde hemåt. In på ett fik och så lite fika på det (fettisdagen ju! Semla<3). Därefter in i Maxi och snurra och sedan hem efter 19-tiden. Pussa lite på gubben och därefter ut i stallet. När klockan var en bit över 21 fick jag faktiskt ge mig... Ingen ridning. Hon ska ju ändå ridas 06 imorgon och då känns det dumt att rida så tätt inpå varandra. Hade det krisat så hon skulle ha vilodag imorgon så skulle jag ha ridit även om klockan var mycket, men nu var det ju inte så.
   
  Lång dag, med andra ord. Men precis lika rolig som jag förväntade mig.


  Kommentarer
  Alva

  http://hastutrustning.hastnet.se/sok/annons.php?aid=680936&inriktning=&typ=
  !!!!! köp!:D

  2014-03-05 @ 00:49:25 | URL: http://nattstad.se/alvawallberg


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.