• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kvällsbabbel

  Mitt liv består till stor del av planering, även om jag nog skulle säga att jag är rätt impulsiv som person. Men saker ska ske när jag har tänkt det alternativt när man har bokat något. Det finns inget värre som att man vet ATT det ska hända något, men inte NÄR. Det ger mig frustration då jag vill att saker och ting ska klaffa. Det ska flyta effektivt. Hästarna ska ridas sedan rullar morgondagen på. Innan kvällsjobbet ska hovslagaren komma förbi, men det är så himla svårt att planera stalltiden - så hästarna är ridna och klara - när hovis anländer, när man inte får en preliminär tid.
   
  Ska jag gå upp vid 05 för att hinna, eller räcker det med 08? Det är rätt stor skillnad. Men det löser sig väl. Det är dock väldigt irriterande om det nu blir antingen så att den ena inte hinns rida om det blir väldigt snabbt och pang på, eller om det blir "dö-tid" där jag inte kan göra något mer än att vänta.
   
  För mig, som är en Sickan; "... in i minsta detalj", så är det rätt jobbigt. Jag vet inte om jag är en perfektionist egentligen, för det är mycket jag inte är särskilt noga med, men tiden är min bästa vän men även min värsta fiende. Åh herre, jag har säkert inte bara koncentrationssvårigheter utan en och annan bokstavskombination också. Det hade varit intressant att veta om det faktiskt är så, med tanke på hur jag exploderar för minisaker ibland... (Inte på hovslagaren ska väl tilläggas, haha.)
   
  Det löser sig väl, antar jag. Jag går upp i svinottan så de hinner bli ridna. Hellre dö-tid, än att någon inte får sin motion, så enkelt är det faktiskt ändå och så får jag väl vara glad för det lilla jag kan planera. Det finns ju alltid grejer att smörja till exempel (stryk skulle den ha, den som kom på att man ska sköta om sin utrustning, haha, det är ju så svinigt skittråkigt!).
   
  Bara solen bjuder på strålande energi så kommer humöret vara på topp hur det än blir. Solens magi<3
   
  Huvudsaken är, som vanligt, att hästen gör sig bra på bilden. Ryttaren är bakgrund, oavsett vad.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.