• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kravlöst

  Jag red som sagt med min syster idag. Vi tog en kravlös tur åt ett håll vi sällan rider. Den turen var första gången för både Becka och Aleccis och sen; se på fan!
   

  Vatten! Vi traskade ner, men tyvärr verkade det inte finnas möjlighet att gå i. Det måste undersökas framöver.
   
  Det var i alla fall underbart att komma ut och rida i vårsolen. Och som sagt lämnade vi kraven hemma och bara njöt. Magiskt.
   
  Två bilder från innan turen. Vi lyxade till det med att stå ute idag! Och jag tänkte ta lite fina bilder, haha. Hästarna höll inte med. Sista bilden är när syster borstar Pärlis. Det var så roligt för Pärla stod där med öronen framåt och så tog Becka örat och borstade en stund och sen släppte hon örat och då for det tillbaka i framåt-läge. Hon är bra härlig den hästen!
   
   


  Kommentarer
  Erica Johansson

  Fina bilder, så söta när de står uppbundna ihop och helt stilla :) Det skulle aldrig min gråa klara av ;)men skönt att kunna borsta ute :)

  2014-03-10 @ 00:05:25 | URL: http://icusen.blogg.se/


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.