• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kompressormatad turbo

  Vaknade 04.20, men slumrade vidare i en tjugo minuter ungefär. Kollade sedan igenom facebook lika länge till ungefär tills klockan ringde. När jag sedan kom ut en knapp timme senare blev jag så förvånad för det var ju riktigt ljust ute! Det kändes som att klockan var mycket mer än vad den i själva verket var, och det tyder på att det snart är dags att vrida fram klockan (fast jag vet inte exakt när) så det blir lite mörkare igen, haha. Det blir ju alltid den skillnaden när man fifflar med klockan hit och dit.
   
  Red Aleccis och vi hoppade några språng idag. Senast vi hoppade var på P&Jn och det märktes att det var mer länge sedan än det brukar. Jag är inte nöjd med min ridning, och hon satte in den kompressormatade turbon som hon gärna använder när hon tycker det ska flytta på sig mer än vad jag tycker... Jag blev hängandung,e en del i munnen på henne, och det struntade hon i. Jag kände främst i efterhand hur jag i samma veva halvt om halvt släppte benen och resten av styrkan/stabiliteten i sitsen, så njae, jag är inte riktigt nöjd. Men vi fick i alla fall några språng i kroppen. Det enda vi gjorde var att bara rulla runt på lite hinder. Jag vet inte hur mycket jag vågar fresta min kropp än, så det blev rätt lagom.
   
  Red Pärla efteråt och det var år och dar sedan sist. I alla fall kändes det precis som det! Hon kändes lite kort i stegen och tung, men det blev bättre med mycket fattningar, halter och tempoväxlingar. Här snackar vi lydig häst, till skillnad från Aleccis.
   
  Nu blir det att springa in på ett möte - som jag hade glömt bort! Himla flyt att komma på det lagom tid innan så jag hann klart i stallet först! Ibland ska man ha lite tur.
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.