• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Kalmar

  06.00 går bilen söderut då jag och Jennie ska åka på roadtrip! Jag är så taggad och vi har alltid skitkul när vi håller igång, och det kommer inte bli sämre idag. (Med våra lokalsinnen lär det även bli rätt spännande, haha.)
   
  Troligtvis lär jag inte vara hemma förrän ganska sent, men jag har planerat att rida Aleccis ändå. Finns nämligen ingen anledning att inte rida henne, så det är bara att ge sig ut. Pärla blir riden av medryttaren idag, så det är i alla fall skönt att bara behöva tänka på att motionera en häst.

  Haha, såhär åkte vi till exempel rätt långt på grusvägar (och i stan) - stackars Jennies ben! Framför allt då hon kom emot och brände sig rejält på avgasröret en gång. Älskade, kära mopeden. Önskar jag kunde stjäla tillbaka den om jag bara visste vart den tog vägen...
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.