• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Juckskritt vs inte juckskritt

  Se och lär. Denna film är väldigt tydlig. Kolla hur handen rör sig och vad hästen tycker om det i juckskrittandet, och vilken skillnad det blir när hon slutar jucka. Ja, jag är allergisk mot allt vad juckskritt heter.
   


  Kommentarer
  emelie

  ska fan be någgon filma mig när jag skrittar så man vet om detta är något man pysslar med eller inte. jag TROR inte att jag gör det för känner mig väldigt stilla i sadeln, men svårt att veta utan extra ögon eller en spegel

  Svar: Ja man måste ju liksom ändå röra sig lite för att sitta still i sadeln, men jag trodde - innan jag visste bättre - att det var negativt att sitta still och det gjorde jag varje gång vi skrittade, eller ja fram- och avskrittning för då sitter jag alltid med mobilen och glömde "följa med" i skritten. Men visst, jag gjorde väl inte korrekt heller, men skönt att veta ändå att hellre vara för still än jucka med. Nu kan jag inte ens kolla på när folk skrittar utan att lägga märke till just juckandet och det är så störande, haha!Alltså om man kollar på hästryggen, med eller utan sadel, så inte fan går ju ryggen framåt med sådana rörelser som man juckar det som slemmig ryttare. Rörelsen fortplantar(?) sig och så blir den enorm.
  Åh vad arg jag blir på alla ridlärare, ridskolor och annat kunnigt hästfolk jag haft runt mig som aldrig har sagt något... Men bättre sent än aldrig :)
  vinna.blogg.se

  2014-03-08 @ 21:06:07 | URL: http://komkoma.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.