• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Jobblördag

  Min tanke är att under de timmar jag är ledig (jobbar delad tur) så ska jag rida Aleccis. Vi passar nog på att hoppa över våra skogshinder idag. Jag hinner inte rida båda, så Pärla får vilodag idag. Hon har ju gått alla dagar hittills och ska gå imorgon också, så det passar bra. Aleccis däremot stod i tisdags så det klaffade himla bra faktiskt. Inte mer än en vilodag/vecka vill jag att de ska ha, och en sådan här vecka blir på så vis så nära optimal det bara kan bli på den punkten.
   
  Tänkvärt. Finns inte bara en anledning till varför jag väljer att rida utan nosgrimma (förutom på tävling).
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.