• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hemma igen

  Att nu är jag trött! Det har blivit en lång, men rolig roadtrip och alla intryck tar ut sin rätt på en just nu. Hästen var trevlig måste jag säga, men det är ju inte jag som ska ha den så min åsikt är inte avgörande så att säga. Fast jag håller en tumme i smyg, haha.
   
  Jag hade faktiskt tänkt att rida Pärla när jag kom hem, men då det blåste ordentligt, regnade och började bli mörkt så lockade det inte alls efter en innehållsrik dag. Men jag tog tag i lite förberedelser inför morgondagen. Startlistan har även kommit ut och det blir en del starter faktiskt, roligt!
   
  Gubben tar hand om min bil i skrivande stund och nu har jag höga förväntningar! Gubben sköter sig, det vet jag haha! Men bilen går fortfarande illa på de varven där han ska vara stark och efter lite häftiga svängar så märkte vi snart var problemet sitter. Katalysatorns innehåll är inget fräscht, utan det har "släppt" och lägger sig och hindrar flödet så bilen blir helt enkelt strypt. När avgaserna sedan pressar på mer när man kör hårdare så kommer avgaserna inte ut i den hastigheten som krävs och då går han illa. Vi har ett 3"s system inkl katt till driftingbilen som vi inte behöver längre så det ska på istället och sen har jag som sagt höga förväntningar. Imorgon ska jag ju dra med honom så då krävs lite mer av bilen.
   
  På tal om den där bilen så är jag lite velig... Gubben är intresserad av att ta över honom, men jag vet inte. Jag tycker faktiskt inte att han duger. Jag saknar min 745a! Den var bäst på alla sätt och vis.
   
  Men tills han kommer hem så blir det att slötitta på let's dance men jag blir inte förvånad om jag slocknar i soffan. Hua, vad trött jag är.
   
  Älskling<3


  Kommentarer
  Ellen

  Visst är stubbman häftigt ibland, men fjordingar med lång man är så himla fina! Finns ju ingen annan med såna slingor

  2014-03-16 @ 13:59:51 | URL: http://ecoequus.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.