• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästarna

  Det var tufft att komma upp i morse. Jag har svåra problem med att sova hela nätterna när min sambo jobbar natt... Usch vad jobbigt det är! Man vaknar stup i kvarten och hjärnan fattar ingenting, men fattar man att man har vaknat för tidigt och så somnar man om, gång på gång. Men jag kom upp, och kom iväg.
   
  Eftersom att jag slog på en tappsko på Aleccis igår så tog vi bara en kortare joggingtur i byn på ca 40 minuter för att checka av att hon var ren och så. Jag ropar inte hej över min insats (haha) förrän tidigast dagen efter så man vet om det är okej. Men när jag slår på skor (jaja, har ju bara hänt en gång innan utöver min "träningssko", men ändå) så är jag noga med att se så sömmen absolut inte går för långt in, hellre i så fall att jag styr sömmen ytterligare lite till utåt för att vara helt säker. Men återigen, men kan ju aldrig veta helt säkert och därför brukar jag avvakta till ett ridpass senare för att känna så det är okej. Hon var som vanligt, ren och pigg, och tittig och... jobbig som fan i galoppen. Precis som vanligt, med andra ord. Traven var helt okej faktiskt, och jag har lätt för att vara glad för det lilla så jag klagar inte.
   
  Efteråt stoppade jag som jag nämnde in min gamla Pärlahäst i transporten och så åkte vi iväg. Hon skötte sig som vanligt bra, och jag kunde koncentrera mig på att rida L. Även där är det framsteg minsann! Hon bjöd bara på två sparkar totalt och det är verkligen förbättring! Ingen rodeo, med andra ord. Sen tog jag lite galopp på en volt med Pärlis och vad stor hon kändes då, haha! Hon brukar ju kännas liten i vanliga fall så det var verkligen en kontrast.
   
  Hela dagen känns så mycket roligare och bättre tack vare det våriga vädret vi haft idag. Det luktar vår, det ser ut som vår och solen skiner. Jag älskar våren.
   
  Sommarpäls är fina grejer.


  Kommentarer
  Noomie

  Taack(': Allt bra med dig, pollarna och bilarna? Var ju ett tag sen nu^^,

  2014-03-07 @ 20:12:50 | URL: http://lexx.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.