• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästarna

  Vad bra det känns! Allt med hästarna är klart och det var dessutom många timmar sedan. Dessvärre blir det ingen provridning, men istället blev jag bokad på att jobba lite ikväll.
   
  Aleccis gick mestadels i skogen idag, och sen en kortis i byn. Pigg häst! Vi gjorde mycket övergångar och en del tempoväxlingar och för tillfället är hon riktigt tråkig. Hon är pigg och glad, bjuder osv, men hon är opåverkbar och hon lyssnar riktigt dåligt. Så det är lite tråkigt såklart men det är bara att jobba igenom. Det mesta beror faktiskt på vädret. Hon är på toppenhumör och vill så gärna få springa, men så fungerar det ju inte riktigt i verkligheten.
   
   
  Pärla och jag red dressyr. Hon är fin, min tant. Det är det enda jag skriver om henne, men det är verkligen så. Det är på många plan de är som natt och dag mina hästar. Ett av dem är i lydnaden. Här har vi en häst som lyssnar för ens minsta vink och hon är på så vis nästan roligare att rida just nu.


  Kommentarer
  Noomie

  *gemigsommarnutack*
  Ska läsa igenom ditt svar noggrannare när jag har tid! Men för min del blire inget Elmia i år... Har ju 'bytt' livsstil lite. Killen har väl inget bilintresse precis, men om ni ska ut och åka på kvällen (eller dagen också, varför inte liksom) och vill ha lite sällskap så känner jag hemskt mycket för att lyssna på musik, åka bil och ta någon öl!(a) Saknar det rätt mycket faktiskt, och har ju vart på mässan iaf de senaste fyra åren, så blir lite ledsen i ögat om jag missar den där härliga känslan iaf >.<

  Svar: DU ÄR SÅ VÄLKOMMEN! :D (Så länge vi har fler än 2 platser i bilen, gubben rensar ju alltid ur sina bilar för att lätta dem, men vi vet inte vad vi åker i än, men jag hojtar om/hur det blir!)
  Usch, vad tråkigt, eller jag förstår ju att ni har det bra och sådär, men vissa delar har man ju ändå kvar i livet. Sen är jag inte sugen på att gå in på mässan i år pga jag tycker helt enkelt att det är mycket pengar för relativt lite att se. Jag tycker man ser mer ute ;)

  Men som sagt, lätt att du får hänga på om möjligheterna finns! :D
  vinna.blogg.se

  2014-03-10 @ 21:28:15 | URL: http://lexx.blogg.se
  Smilla Åström

  Fin blogg! :)

  Svar: Tack köra du :)
  vinna.blogg.se

  2014-03-11 @ 16:13:38 | URL: http://bysmilla.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.