• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hästar är livet

  I fredags var vi iväg och provred en häst. Det var en klippa och han verkade toppen. I söndags flyttade han ner till Småland och idag träffade jag honom för första gången i sitt nya hem. Efter att ha ridit L som börjar bli riktigt fin nu, så red jag även M. M är en fjording, närmare bestämt är det en herre som är morbror till min Pärla! Han är fräsch och välbevarad, men lite trög för hjälperna att rida. Eller det var vad han var på provridningen. Redan idag var han betydligt trevligare att rida! Det är lite mer storlek och betydligt större rörelser i honom och som sagt, redan idag kände man att det finns lite att plocka fram i den där hästen. Jag red igenom honom litegrann och ja, jag gillar honom, haha. Så det var absolut ett toppenköp, det tvekar jag inte på en sekund!
   
  Så det blev en häst till riden idag, än vad jag trodde när jag skrev förra inlägget men inte mig emot! Nu väntar nästa projekt och därefter mina egna. Dagen till ära rider Ida Pärla så det blir lugnt och skönt för min del att bara ha Aleccis motion att tänka på, på så vis.
   
  När jag är tillbaka igen så kommer det vara stressigt värre. Det ska fixas mat och frallor till morgondagen och jag ska vara helt klar med ALLT (inkl. dusch och borstade tänder) senast kl 20.00, och sen blir det att lägga sig vid 21. Hur ska jag klara av detta?
   
  Det ska bli så himla roligt att sätta sig i hytten igen efter ett uppehåll sedan december.


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.