• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Här och nu

  Jag har såå mycket just nu. Det kan man inte tro, men jag kommer liksom aldrig ifatt med andra väldigt viktiga grejer som jag egentligen borde prioritera högre. Jag kan inte påstå att jag klagar, för det gör jag definitivt inte. Däremot så borde jag nog strukturera upp det lite så jag får en bättre översikt på hur det ligger till och att jag på så vis kan sticka in mer saker men på ett inte stressigt vis.
   
  I veckan har jag dessutom tänkt att ta tag i lite andra saker och för att veta när jag hinner göra det så måste jag lista upp dem. Det är både praktiska saker som att t ex tömma lösdriften. Nu är det torrt och det är det jag väntat på så nu i veckan är det bara att sätta igång och få det gjort. Jag har även kvar lite av den to-to-list:en jag hade för ett tag sedan och det är att ta tag i hundra miljoner papper som ska in i pärmar och liknande. Det är så lätt att bara lägga dem i en hög! Sen då så har jag fått lite extra arbete, administrativt sådant, som ska göras och detta vill jag ha gjort i god tid innan kommande möte som är på onsdag.
   
  Utöver extragrejerna så går hästarna som vanligt och dessutom två till utöver mina. Men vad gäller just mina så är det ju P&J på lördag med Aleccis och det känner jag just nu att det kan bli lite spännnade. Roligt såklart, men hon har varit betydligt mer ridbar än vad hon är i dagsläget så det känns som det kommer bli trångt där inne. Däremot är jag inte det minsta orolig över hennes idé att bryta ut - nu verkar de ideérna vara slopade helt och hållet och istället återgår vi till "operation lydnad".
   
  Sedan vill jag ju även få så mycket jobb som möjligt också, men sådant kan ramla in med väldigt kort varsel så det är faktiskt otroligt svårt att planera och man måste hela tiden kunna omplanera snabbt och det är aldrig roligt när man har bokat något med någon annan. Men det är så det fungerar som vikarie.
   


  Kommentarer
  Elin!

  Fin fjording!!

  2014-03-11 @ 14:56:48 | URL: http://equestriane.blogg.se


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.