• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Hammare, någon?

  Jag har börjat försöka spika lite tävlingsstarter, eller spika och spika. Det beror på så mycket annat, men lite planering och delmål skadar ju aldrig!
   
  I mars är det ingenting, men i april sedan tar vi oss förhoppningsvis ut på möjligtvis så mycket som eventuellt fyra ställen, men troligtvis skippar vi BRS. Det återstår att se. Mitt mål jag satte upp var ju att vi skulle känna oss mer "klara" tills den helgen - klara med allt utbrytartrams - men då känns det bättre att fortsätta med några P&Jer istället och börja med att starta första lokala i Lenhovda två veckor senare.

  5 P&J VRF
  12 P&J SBHS
  (13 lokal Bratteborg)
  26 lokal Lenhovda
   
  Eftersom det är en månad kvar så är jag väldigt öppen vad gäller höjder. Det beror även på om det blir inomhus eller utomhus och hur vår form är då. Men det blir med största sannolikhet inte lägre än 90, det ska inte vara några problem! Det som är så bra med Lenhovda sedan är att de har två 100-klasser så vi kan börja lågt och snällt (och ganska nära). Lenhovda är ju en av mina favoritklubbar, så årets första lokala ser jag verkligen fram emot!
   
  Träffas vi där ute någonstans?
   


  Kommentarer


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.