• START
 • ALECCIS
 • PÄRLA
 • LILLIS
 • Godmorgon!

  Jag är lite sent ute för jag hade tänkt (har fortfarande tänkt) att rida båda hästarna innan klockan slår tio, men det blir svårt... Får eventuellt omprioritera, men det gör jag inte förrän jag står redo och ska rida iväg med den första ör det är inte förrän då jag har koll på läget tidsmässigt.
   
  Idag är det dags för roadtrip! Vi ska bege oss norrut och kolla på en häst och eventuellt även plocka med den hemåt. Det kommer bli så kul! Vädret verkar dessutom vara på vår sida vilket dessutom gör det hela ännu bättre!
   
  Nu ska jag äta klart min tallrik med gröt och sedan bege mig ut till mina älsklingar. Frågan är bara hur jag gör med täckena idag? Ska det hålla sig fint och varmt hela dagen får de gärna (och helst) gå utan, men vad jag hörde igår kan det bli kallare och ev snöblandat på eftermiddagen och då vill jag inte vara timmar bort så de blir kalla. De har ju inte fått så mycket sommarpäls än, mer än fläckvis på halsen. Lite jobbigt det där när man inte kan "vakta" och rycka in på kort varsel om det blir förändringar. Jag vill ju väldigt ogärna att de går med täckena när det är 10+ och strålande solsken. Finns liksom ingen som helst anledning att ha det då.  Kommentarer
  Denise

  Jäklar så mysig bild! :)

  2014-03-15 @ 18:37:08 | URL: http://flingans.nu


  Kommentera inlägget här:


  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback

  Aleccis

  Aleccis Van De Nachtegaele är min tävlingshäst. Det är ett sto född 2000 efter Opium De Laubry - Alcatraz. Vi tävlar i hoppning tom 120 cm och H90 i fälttävlan.

  Pärla

  Pärla 2855 heter min själsfrände. Hon är en fjording född 1990 efter Sindarve Tulling 143 - Bure 53. Vi har tillsammans startat Fjord-SM i hoppning och hon var min "tävlingsponny" förut.

  Lillis

  "Lillis" är mitt senaste tillskott. Han är en Welsh partbredvalack (wmn/swb) född 2011. Han är efter Stendyssen's Diablo RWM 61 - Chess 880. Så småningom kommer han vara till salu.